Välkommen till Nordisk Ventilationsteknik, vi har över 30 års erfarenhet

Våra tjänster

Projektledning

Våra projektledare är med dig hela vägen genom installationen, från beställning till överlämnande av anläggningen, vi håller tät kontakt under hela processen. Du får kontroll över kostnader, tidplaner och eventuella frågor som kan uppstå under vårt arbete.

Brand/Ljudtätning

Brand och ljudtätning av alla typer av installationer så som El, Vs och ventilationsgenomföring, även sprickor i takvinklar.

Ventilationsservice

Nordisk ventilationsteknik tar hand om ventilationsanläggningar i alla typer av fastigheter. Här är några exempel på vad som gås igenom under en service.

Montering

Kvaliteten står alltid i centrum för våra installationer. Vi utför löpande egenkontroller där vi bland annat ser över att produkterna monterats som de ska, att de fungerar som tänkt, att de är rena och att det ser snyggt ut. Samt att anläggningen är lättillgänglig för framtida underhåll och service.

Totalentreprenad

Vår entreprenadverksamhet utformar och installerar ventilationssystem i samband med nybyggnation eller renovering. Inget uppdrag är det andra likt, och därför skräddarsyr vi våra installationslösningar för dig och din fastighet, anläggning eller industri. Med hög ambition och stort engagemang tar vi ditt installationsprojekt hela vägen från idé till komplett lösning.

Läs vad våra kunder upplever med oss

 

"Vi har anlitat Nordisk Ventilationsteknik AB en hel del senaste året. Då problem med ventilation alltid varit ett bekymmer för oss och våra kunder, sökte vi en partner som är sakkunniga med korta ledtider. Vi har under året gjort både stora projekt men även mindre arbeten alltid med bra slutresultat. Vi är mycket nöjda med deras arbeten och kan absolut rekommendera Nordisk Ventilationsteknik AB som entreprenör"

- Homan T

"Kvalité, rakt igenom grym personal! rekommenderas starkt"

Robin B