Våra tjänster

Hem » Våra tjänster

Våra tjänster inom ventilation

Vi är experter på ventilationslösningar och hjälper er med allt som har med inomhusmiljö och ventilation att göra. Ni kan anlita oss för exempelvis service av er ventilationsanläggning eller när ett nytt ventilationssystem ska installeras.

Montering

Kvaliteten står alltid i centrum för våra installationer. Vi utför löpande egenkontroller där vi bland annat ser över att produkterna monterats som de ska, att de fungerar som tänkt, att de är rena och att det ser snyggt ut. Samt att anläggningen är lättillgänglig för framtida underhåll och service.

Ventilationsservice

Nordisk ventilationsteknik tar hand om ventilationsanläggningar i alla typer av fastigheter. Här är några exempel på vad som gås igenom under en service.

Totalentreprenad

Vår entreprenadverksamhet utformar och installerar ventilationssystem i samband med nybyggnation eller renovering. Inget uppdrag är det andra likt, och därför skräddarsyr vi våra installationslösningar för dig och din fastighet, anläggning eller industri. Med hög ambition och stort engagemang tar vi ditt installationsprojekt hela vägen från idé till komplett lösning.

Projektledning

Våra projektledare är med dig hela vägen genom installationen, från beställning till överlämnande av anläggningen, vi håller tät kontakt under hela processen. Du får kontroll över kostnader, tidplaner och eventuella frågor som kan uppstå under vårt arbete.

Brand/Ljudtätning

Brand och ljudtätning av alla typer av installationer så som El, Vs och ventilationsgenomföring, även sprickor i takvinklar.